Hjem


Hos KORNET køber du ikke et almindeligt offsettryk – sådan som de fleste kunsttryk er fremstillet. Det du køber her, er printet med en metode som kaldes Giclée-print og det betyder at der ikke findes “raster-punkter” som i almindeligt offsettryk. Giclée-print anvender op til tretten forskellige farver for at kunne gengive værkerne bedst muligt. På den måde får man et stykke kunst der kan sammenlignes med værker, der er fremstilles med anerkendte metoder som f.eks. litografi, radering og serigrafi.

Farverne i et Giclée-print er desuden lysægte og påvirkes ikke i nær samme grad som et offsettryk, der blegner efter få måneders lyspåvirkning, og sidst men ikke mindst – vi trykker maksimalt 50 eksemplarer af hvert kunstværk.

Derfor er prisen selvfølgelig også anderledes end ved almindelige plakater – pris og kvalitet følges nemlig ad, men vore priser ligger stadig langt under hvad tilsvarende kunstryk koster på nettet.

365 - shoppen er altid åben

Vore kunsttryk er ikke lagervarer, så selv om du kan bestille hver dag året rundt, skal du regne med en leveringstid på ca. 5 til 7 arbejdsdage.

Gratis forsendelse

Ved bestillinger på over kr. 2.500,- er forsendelsen gratis. Vi sender altid med track-and-trace så vi kan følge forsendelsen.

Højeste kvalitet

Vore kunsttryk masseproduceres ikke. De sælges og fremstilles som enkelte tryk, og er ikke sammenlignelige med plakater som sælges i tusindvis.